Gündem

Kış saati uygulamasıyla ilgili açıklama geldi

Sabah erken saatlerde okula ve işe gidenler havanın geç aydınlanıyor olmasından şikayetçi. Bu sebeple milyonlar kış saati uygulamasının geri dönmesini istiyor. Peki, kış saati uygulaması gündemde mi?

Bali

Sonbaharla birlikte geceler uzamaya başladı. Hal böyle olunca öğrenciler ve işe gidenler için sabahın erken saatleri bir ayli zor oluyor. Gün aydınlanmadan yollara düşenler, önceki yıllarda olduğu gibi kış saati uygulamasının dönmesini arzu ediyor. Pek çok kişi sosyal medya hesaplarından kış saati uygulamasının geri dönmesi çağrısında bulunuyor. Konuyla ilgili Bakan Bayraktar’dan açıklama geldi.

Kış saati uygulanacak mı?

Son günlerde en çok konuşulan konuların başında gelen kış saati uygulamasına ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan açıklama geldi. Bayraktar, “Bir değişiklik düşünmüyoruz ama iller mesai ve okul saatleriyle ilgili uygulamalarını yapabilirler” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze’deki davranışları nedeniyle Netanyahu’yu ‘yalancı’ ve ‘kötü adam’ olarak nitelendirdi.

Turizm Tatil Seyahat öneriyor: Macera tutkunlarını cezbeden destinasyon Bali

 

Yunanistan Golden

Aslı

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu